Информация за дарението

Информация за донора

Изчакайте, докато ви препратим към Paypal. 
Изчакайте, докато обработим плащането. 
Моля, въведете информацията във всички полета
Моля, въведете коректен имейл
Моля, попълнете валидна сума

 

Ако си ЛГБТИ човек, който прекарва част от времето си онлайн, е много вероятно да си попадал на хомофобски, бифобски или трансфобски коментари, а дори и заплахи или по-тежки онлайн нападки. 

 

Нашата цел е да подобрим онлайн средата за ЛГБТИ хората в България, затова те каним да участваш в нашето проучване. Ако си ЛГБТИ човек и си бил свидетел или обект на ЛГБТИ-фобски обиди, заплахи, насърчаване на омраза или друг вид онлайн насилие, попълни тази анкета. Споделената от теб информация, ще ни помогне в усилието за постигане на по-приемаща и справедлива онлайн среда, в която ЛГБТИ хората се чувстват в безопасност. 

 

В анкетата можеш да разкажеш за случаи, в които ти си бил обект на онлайн реч или престъпления от омраза, както и за случаи, в които си бил свидетел как друг ЛГБТИ човек, група или организация са били нападани, заради това, че са част от ЛГБТИ общността.

 

Тази анкета е част от проекта Speak Out и продължава дългогодишната ни работа за справяне с анти-ЛГБТИ престъпленията от омраза. Повече за работата ни в тази сфера, прочети тук.

 

Благодарение на твоето участие и събраната информация, ще получим по-ясна картина за анти-ЛГБТИ престъпленията от омраза, които се случват онлайн и това ще подкрепи нашите бъдещи усилия за постигане на по-приемаща среда.

 

Проектът е финансиран по програма “Права, равенство и гражданство” (2014-2020) на Европейския съюз. Българският партньор е фондация Билитис, а проектът се изпълнява в партньорство с организации от още 8 Европейски държави:

 

Associação ILGA Portugal

Çavaria

Estonian Human Rights Centre

FELGTB

Galop

Háttér Society

LGL

MOZAIKA