Включи се в U-Report

Твоят глас е важен!

Какво е U-Report?

U-Report е глобална платформа на УНИЦЕФ, тя дава възможност на децата и младите хора на възраст 14-29 години да изразяват своето мнение по важни за тях въпроси и по достъпен начин.

U-Report залага на иновацията в използването на съвременните технологии: чрез обикновеното използване на популярния чат Viber регистрираните деца и младежи получават регулярни допитвания, полезна информация и препращане към различни услуги, подходящи за тях.

U-Report се стреми да вдъхне увереност на децата и младите хора, че това, което те мислят, има значение, и че си заслужава то да бъде казано и взето предвид.

С над 14 милиона U-Репортери по света, каним и теб да станеш част от глобално и национално движение за положителна промяна, защото бъдещето ти принадлежи!

Регистрирай се във Viber!

След като откриеш чата с U-Report Bulgaria, напиши вътре „Старт“, отговори на само три въпроса за твоята възраст, пол и населено място, и готово! Чатът е напълно безплатен и анонимен.

Организациите зад U-Report България:

УНИЦЕФ, Фондация Билитис, Национален младежки форум, Национална мрежа за децата, Национален център за безопасен интернет, Български младежки червен кръст, Дружество за ООН в България, Международна награда на херцога на Единбург

U-Report Bulgaria
Lilly U-Report

Искаш да разбереш още?