Информация за дарението

Информация за донора

Изчакайте, докато ви препратим към Paypal. 
Изчакайте, докато обработим плащането. 
Моля, въведете информацията във всички полета
Моля, въведете коректен имейл
Моля, попълнете валидна сума

Нашият екип

Ние се грижим за ЛГБТИ средата в България

Лилия Драгоева

Изпълнителен директор

Лилия има 15-годишен опит в сферата на неформалното образование като доброволец, младежки работник и обучител в няколко неправителствени организации в България. Понастоящем е социален изследовател и анализатор, а основните й интереси са съсредоточени в областта на миграцията и интеграцията, образованието, гражданското общество и изследванията на пола. Вълнува се от темите социална справедливост, младежко овластяване и гражданско образование.

През 2018 г. Лилия беше координатор на Организационния комитет на София Прайд, а от септември 2018 г. е Регионален директор и член на борда на Интер Прайд.

Има бакалавърски степени по Индология (2013 г.) и по Политология (2015 г.) от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по Социология (2017 г.) в УНСС.

Ел. поща: l.dragoeva@bilitis.org

Пол Найденов

Председател. Административен мениджър.

Пол Найденов е първият открит интерсекс активист в България. Член и основател на Билитис и T.I.A. (Транс, интерсекс и приятели). Основател и член на борда на международната интерсекс организация – OII-Europe.

Ел. поща: p.naidenov@bilitis.org

Глория Филипова

Проектен и комуникационен мениджър

Глория започва активистката си дейност в сферата на ЛГБТИ правата през 2014 г. като доброволец в „Билитис“ и член на неформалния ЛГБТ HHH колектив. От лятото на 2015г. става част от екипа на Билитис и работи по редица проекти, участва в организирането на събития и протести, свързани с ЛГБТ права и правата на жените. От 2017г. е част от неформалния ЛГБТИ колектив Куиър отряд и е един от учредителите на Студентско общество за равенство към СУ “Св. Климент Охридски”. Завършва специалност Философия в СУ „Св. Климент Охридски“ с дипломна работа, фокусирана върху френския постструктуралистки феминизъм.

Ел. Поща: g.filipova@bilitis.org

Нашият екип

Bilitis ekip