Информация за дарението

Информация за донора

Изчакайте, докато ви препратим към Paypal. 
Изчакайте, докато обработим плащането. 
Моля, въведете информацията във всички полета
Моля, въведете коректен имейл
Моля, попълнете валидна сума

QueerFemme: Срещи за куиър жени

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Date:
февруари 25
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Категория за Събитие:

QueerFemme: Срещи за куиър жени

През 2004 фондация Билитис се заражда като група за взаимопомощ на лесбийки и бисексуални жени. Постепенно групата се разраства и се превръща в организация, която се застъпва за правата на ЛГБТИ хората в България вече 15 години!

По случай годишнината на Билитис, решихме да възродим тази традиция и да стартираме нова група за взаимопомощ на куиър жени в София! ❤

Групата ще се среща веднъж месечно, като целта ѝ е да предостави защитено пространство за жените от ЛГБТИ общността, в което да споделяме, да намираме подкрепа, да обменяме информация и да създадем сплотена общност от жени, които се интересуват от правата си. Срещите ще протичат в различен формат, като основно ще се обсъждат важни за куиър жените в България теми, които ще бъдат избирани от участничките. При възможност, групата ще има гости или се включва в различни инициативи, свързани с правата на ЛГБТИ хората и жените в България.

Каним ви на 25 февруари от 19:00 в Rainbow Hub на първата официална среща на групата. Групата е отворена за куиър жени: лесбийки, бисексуални и транс жени и небинарни хора.

За участие в бъдещи срещи, пишете на: g.filipova@bilitis.org