fbpx
Новини

Включи се в новата инициатива на Билитис и G(end)er Swap и поръчай безплатен байндър!

от 04.09.2020No Comments

Вече няколко години Билитис си партнира с G(end)er Swap за различни инициативи, свързани с транс общността и достъпа до облекло и аксесоари за транс хора. Днес имаме удоволствието да ви споделим, че партньорството ни се разраства и стартираме нова инициатива, която ще предоставя безплатни байндъри за хората от транс общността в България!

Поръчайте безплатен байндър през формата за регистрация на:  https://forms.gle/8U9y3SWYxmtwFAak8

Как работи инициативата?

  1. Вие поръчвате своя безплатен байндър през онлайн формата. 
  2. G(end)er Swap обработва поръчките и ги изпраща в обща пратка до фондация Билитис. 
  3. Билитис разпределя байндърите на местно ниво, като се свързва по имейл с всеки, който е направил поръчка. 
  4. Байндърите са безплатни, но ще бъдете помолени да покриете разходите по доставката (между 7 и 16 лева, в зависимост от големината на общата поръчка).

Инициативата ще работи на месечна база. Можете да направите поръчка през целия месец, а в края на месеца G(end)er Swap ще изпраща пратката до България.

ВАЖНО:

  • Всеки има право да участва в инициативата само по веднъж. 
  • Тъй като байндърите са дарени от фирмата GC2B, някои от моделите може да не са налични веднага и да се наложи да бъдете включени в списък за изчакване. 
  • За да участвате, трябва да имате навършени 16 години.
  • Във формата събираме информация за етнос, увреждане или хронична болест, за да гарантираме, че услугите на G(end)er Swap достигат хора с всякакъв бекграунд.
  • Посетете  www.genderswap.org, за да научите повече за G(end)er Swap и да прегледате тяхната политика за защита на личните данни, съгласно GDPR.
  • Моля използвайте инструкциите за размери на GC2B тук: https://www.gc2b.co/pages/sizing-chart 
  • Препоръчително е да се измерите три пъти, за да сте сигурни, че поръчвате правилния размер байндър.

Ако имате допълнителни въпроси, пишете ни на [email protected]

За G(end)er Swap

G(end)er Swap е инициатива, която предоставя дрехи и аксесоари за транс хора. Базирана в Лондон, инициативата работи основно в Обединеното кралство като организира общностни обмени и Pop up магазини за дрехи и аксесоари, в които транс хората имат достъп до облекло в приятелска среда. Подкрепете работата на G(end)er Swap като направите дарение на paypal.me/genderswap